Rólam

A nevem Juhász-Pálhidy Fruzsina, és a Red Wolf Gym edzője vagyok, ahol kiscsoportos erő-állóképesség központú funkcionális edzéseket tartok. Civilben marketinggel foglalkozom, egy hazai reklámügynökségnél dolgozom, mint PPC specialista. Szerencsére mindkét szakmámat imádom. 

Gyerekkorom óta sportolgattam kisebb-nagyobb rendszerességgel (vagy inkább rendszertelenséggel). Rengeteget lovagoltam, kerékpároztam, alkalmanként úsztam és falat másztam a haverokkal. Mindig is nagyon szerettem mozogni, nagyon aktív embernek tartom magam.

A funkcionális edzéssel 2011-ben ismerkedtem meg, elsőként kettlebell edzések alkalmával Dudevszky Gábor SFG instruktor segítségével. A kettlebell edzések így a korábban rendszeressé vált, unalmas konditermi edzéseket váltották. 2012-ben kezdtem el CrossFitezni, majd rendszeresen részt vettem amatőr CrossFit versenyeken is. 2013-tól a BKV Előre SC Súlyemelő Szakosztályában dolgoztam súlyemelő technikai tudásomon Nagy Bernadette kétszeres Európa bajnok olimpiai súlyemelő edző vezetésével, mígnem 2014-ben megszületett kislányom. 2015-ben találkoztam először a Tacfit edzésrendszerrel, és szereztem meg első instruktori képesítésemet. Azóta is rendszeresen képzem magam, rendkívül fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, nem csak fizikailag, hanem szellemileg is. 

A sport mellett a helyes táplálkozás népszerűsítése jelenti a másik fontos küldetésemet. Ezen a területen is szeretnék minél magasabb szintű tudást megszerezni, hogy ezzel segíteni tudjam a kis padavánjaim mindennapjait. 

Lépj velem kapcsolatba itt: fruzsina.palhidy [at] gmail.com