TacFit edzések

 

Erő, állóképesség, mobilitás, kontroll - ez a TacFit. A TacFit egy nem mindennapi edzésrendszer hétköznapi hősöknek. Nem a könnyű módszer. Nem aerobic, és nem is crossfit. Nem a tömegeknek szól. Meg fosz izadni, úgy, ahogy még talén sosem izzadtál korábban. Izomlázad lesz olyan helyeken is, ahol azt gondoltad, nincs is izmod. Megtanulod használni a tested, uralni a légzésed, hogy gyorsabb és erősebb legyél, mint valaha. Megtanulsz végrehajtani olyan gyakorlatokat, amikre a legvadabb álmaidban sem mertél gondolni. Ez a TacFit. Munka, verejték, és a megérdemelt eredmények. 

Tedd próbára magad, jelentkezz be most egy próbaedzésre! 

Email: fruzsina.palhidy [at] gmail.com

Személyi edzések az Örs vezér téri Red Wolf Gymben (1148 Budapest, Bolgárkertész utca 29.).

Bővebben a TacFit edzésrendszerről

A Tacfit, azaz taktikai fitnesz, Scott Sonnon küzdősport szakértő és fitnesz edző által létrehozott különleges edzésmódszer. A mozgásrendszer középpontjában erőnléti és állóképességi feladatok állnak, melyek teljesen egyénre szabható módon garantálják a folyamatos fejlődést.

A Tacfit másik lényeges eleme a pulzuskontroll. A megfelelő légzéstechnika alkalmazásával megtanulhatod csökkenteni a pulzusod, ezáltal pedig hatékonyan és gyorsan tudsz majd regenerálódni az intenzív gyakorlatok között. Az edzésrendszer 66 gyakorlatsorból épül fel, 4 különböző nehézségi fokkal és 6 különböző protokollal, mint például a tabata, EMOTM, AMRAP vagy AFAP típusú edzés. A különböző nehézségi szintek lehetővé teszik, hogy tökéletesen egyénre szabott programot tervezzünk a klienseink számára.

Ennek köszönhetően a teljesen kezdőktől egészen a profi sportolókig bárki részt vehet az edzéseken. Egy teljes workout körülbelül 40 percet vesz igénybe. Ennek a rendkívül időtakarékos edzésnek az alapja egy 20 perces, rendkívül intenzív aerob blokk. Ezt az aerob blokkot egy speciális bemelegítés előzi meg, a végét pedig egy szintén specifikus nyújtó, azaz kompenzációs gyakorlatsor zárja le. Az edzések során nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő mozgásminták elsajátítására, valamint a mobilizálásra.

Kis ízelítőnek pedig itt van az általunk készített videó: 

Csatlakozz Te is a Tacfit Red Wolf Légióhoz! 

http://www.redwolf.hu/

http://tacfithungary.hu/