30 napos TacFit Kihívás

Szeretnéd kipróbálni magad egy valóban hatékony 30 napos kihíváson? Van napi 20 perced arra, hogy igazán jót tegyél az egészségedért?
Csatlakozz most a nagy TacFit Kihíváshoz! A részvétel teljesen díjmentes.

Teszteld mire vagy képes, mennyire vagy kitartó!
Javítsd erő-állóképességed!
Formáld a tested hatékonyan!
Szeresd meg a rendszeres mozgást!
Ismerkedj meg olyan gyakorlatokkal, amelyeket a TacFit edzések során alkalmazunk!
Tanulj meg helyes mozgásmintákat, hatékony bemelegítő és levezető gyakorlatokat online videóim segítségével és/vagy a Red Wolf Gym TacFit óráin!
Ismerkedj meg hasonló érdeklődésű emberekkel, biztassátok egymást a 30 nap alatt, és légy részese egy igazán klassz csapatnak!
Ismerkedj meg új ízvilágokkal, készíts új, egészséges ételeket receptjeink segítségével!
Ráadás: minden résztvevő 10% kedvezményt kap az általam tartott TacFit órára szóló bérlet árából!

A 30 napos kihívás alatt étrendi javaslatokat is adok annak érdekében, hogy megismerkedj egy új életmóddal, a csoportban pedig az egészséges és finom recepteket is megosztjuk egymással.

A részvétel teljesen ingyenes, mindössze a 30 napos TacFit Kihívás Facebook csoporthoz kell csatlakozni, ahol minden nap megtalálod a napi teendőket, minden fontos információt, videó tutorialokat és recepteket. A csoport teljesen privát, az itt közölt tartalmakat csak a kihívás résztvevői láthatják.

A gyakorlatokról:
Nem lesz szükséged felszerelésre, mindössze a saját testedre. A gyakorlatok zöme kezdők által is végrehajtható, így a kihíváshoz szinte bármilyen egészséges ember csatlakozhat. Minden gyakorlatról, és a napi workouthoz tartozó bemelegítésről, levezetésről találsz majd egy instrukciós videót a csoportban a helyes kivitelezéshez. A 30 nap során lesznek gyakorlatok, amik többször, esetleg több variációban ismétlődnek, mert a célom az volt, hogy olyan feladatok legyenek elsősorban, amiket viszonylag könnyű elsajátítani, és otthon is biztonsággal végrehajthatók. A teljes napi workout elvégzése összesen maximum 20 percet vesz majd igénybe.
A napi workoutok beilleszthetők bármilyen rendszeres sport mellé, azonban ha versenyszerűen sportolsz, konzultálj a vezető edződdel a program részleteiről.
A gyakorlatok intenzitását te szabályozod, annyira fogsz elfáradni, amennyire hajtod magad, tehát a fejlődés kulcsa a te kezedben van. További részleteket a Kihívás Facebook csoportban találsz majd.

A csoportot itt találod: https://www.facebook.com/groups/1777882805811946/

A Kihívás időtartama: 2016.november 18. - 2016. december 17.

Ütemezése: a 30 napos Kihívás alatt minden nap egy előre megadott, rövid workout teljesítése az elvárás.

Amire ez a kihívás NEM lesz jó:
Nem helyettesíti a rendszeres óralátogatást, a megfelelő mozgásminta korrekciók hiányában előfordulhat, hogy nem tökéletesen kivitelezed a gyakorlatokat.
30 nap alatt nem leszel bikinimodell vagy profi testépítő, ez a program arról szól, hogy megismerkedj új mozgásokkal, és megszeresd a rendszeres testmozgást.
Ne várj a programtól óriási mértékű fogyást, mert a jelentős túlsúly leadásánál RENDKÍVÜL fontos a fokozatosság, ezért ez a program nem úgy lett kialakítva, hogy gyorsan fogyj, nem célunk a jojó-effektus elérése.
Ezekről is mind szó lesz részletesen a program Facebook csoportjában.

A Kihíváson mindenki csak saját felelősségre vesz részt, a program során bekövetkező esetleges sérülésekért, balesetekért saját magad felelsz. Ha régóta nem sportoltál, esetleg van bármilyen sérülésed, betegséged a Kihívás megkezdése előtt feltétlenül konzultálj kezelőorvosoddal az előtted álló 30 nap kockázatairól.

Ha szeretnél 100%-ig biztos lenni benne, hogy helyesen végzed a gyakorlatokat, látogass el hozzám a Red Wolf Gym-be egy személyes konzultációra, vagy vegyél részt kedvezményesen egy csoportos TacFit órán.

Ha további kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

Sok sikert és kitartást kívánok,
Juhász-Pálhidy Fruzsi - TacFit és Clubbell instruktor.