Személyre szabott edzések

A kiscsoportos órákat személyi edzésekre cseréltem. Így sokkal több időt tudok szánni egy-egy vendégre, és sokkal látványosabbak az eredményeink is. 

Miért jó a személyi edzés?

faw-feature-personaltraining.png

1. Teljesen Rád van szabva

Csak a Te célod számít, a te igényeidhez alkalmazkodik. A saját tempódban tudunk haladni, és szükség esetén azonnal, rugalmasan tudunk igazítani a programon. 

2. Ha különleges programra van szükséged

Ha sérüléseid vannak, vagy más speciális körülmény áll fenn, a legjobb személyi edzést választani. 

3. Rugalmas az időbeosztása 

Mert változó időbeosztás esetén is ki tudunk alakítani rendszerességet. Nem kell egy csoportos órához igazítani a munkarendet, vagy programokat lemondani az edzés miatt. 

4. Rendkívül hatékony

Mivel a te célodat, képességeidet tartjuk szem előtt, ezért jelentősen gyorsabban tudunk haladni, mint a csoportos edzésen résztvevőkkel. 

5. Kezdők, újrakezdők felzárkóztatására

Ha úgy érzed, hogy csoportos edzésen nehezen menne a felzárkózás, válaszd a privát edzést. Itt garantáltan nem lesz szükség mások teljesítményéhez mérni saját képességeidet. 

6. Közvetlelenebb vendég-kliens kapcsolat 

A személyi edzések sokkal közvetlenebb kapcsolatot teremtenek vendég és edző között, ezáltal pedig a közös munka is jóval egyszerűbbé válik. 

7. Az edző motivál, segít 

A közvetlen kapcsolat révén edződ folyamatosan figyel, motivál, segít. Megtaníja a helyes a mozgásmintákat, ezzel csökkentve a sérülésveszélyt. 

8. Rendszerességre szoktat

A heti két edzés rendszerességre szoktat. Segít, hogy az egészséges életmód beépüljön az életedbe. 

11-non-stop-exercise-motivation-tips.jpg

A kezdetek - mi történik a kapcsolatfevételt követően? 

Személyre szabott edzéseim során teljesen egyénre szabott programot biztosítok számodra. Ezért első lépésként meghatározzuk, hogy mi a célod, hányszor szeretnél járni edzésre egy héten. Átbeszéljük az esetleg fennálló sérüléseket, egészségügyi problémákat, egyéb tényezőket, ami az edzésre hatással lehet. Ez alapján elkezdem felépíteni az edzésciklusokat, és megkezdjük a közös munkát.